SETTE MONTI 0,70 l - Gin

Gin

SETTE MONTI 0,70 l - Gin

  • 37.83€ (285.00kn)

Kategorija:
Gin
Model:
SETTE MONTI
Dostupnost:
Out Of Stock
Alkohol:
44,9%
Ambalaža:
0,7 L
Proizvođač:
Bar Logistic d.o.o.
Zemlja podrijetla:
Hrvatska

Opis

Moja priča o ginu započela je godinama unutrag, kada je sve što sada držim u ruci bila samo misao, ideja i nada. Danas je moja dugogodišnja želja poprimila stvarni i opipljivi oblik ljubavi i strasti pretvoren u dobru kapljicu. Ideja o stvarnju vlastitog proizvoda proizišla je iz dugogodišnjeg iskustva u radu i strasti prema kreiranju, ali i velikoj ljubavi prema gradu Puli kojemu je ovaj gin i posvećen.
Gin Sette Monti, London dry gin dobio je ime prema sedam brežuljaka na kojima se proteže grad Pula, a čine ga sedam pomno biranih sastojaka od kojih se okusom i mirisom istaknuo bergamot, jednogodišnji citrus s dalekog juga Sicilije, donijevši sa sobom dašak slatko kiselog dojma. Njegovu punoću utjelovljuje borovica s obronaka Ćićarije, perzijska ruža, korijander, nježna kamilica koja unosi umirijuće note, sladić - čija je glavna zadaća izbalansirati gorčinu kore bergamota te korijen angelice sa zemljastim finishem.
Sinergijom sedam sastojaka, stabilizacijom destilata na -7 celzijeva stupnja te maceracijom borovice 70 dana dobili smo poseban proizvod u koji je utisnuta čista i potpuna ljubav prema kreiranju.

Dostava će biti izvršena unutar 2-3 radna dana.

Besplatna dostava iznad 500kn za područje RH.

Kofer.

Kontakt

Kontakt

Instagram

#koferitočka

Instagram